Tilaisuudet

Yhdistyksen pikkujoulu tiistaina 12.12.2017

Urheiluoikeuden yhdistyksen pikkujoulu järjestetään tiistaina 12.12.2017 kello 17.00 jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan Veikkaus Oy:n vieraana.

Veikkaus Oy on kokenut sitten edellisen vierailumme suuren organisatorisen rakennemuutoksen, ja myös muuttanut pääkonttorinsa uusiin tiloihin Pohjois-Haagaan Kehä I:n varrelle. Pikkujoulu järjestetään tällä kertaa Veikkauksen uudessa pääkonttorissa osoitteessa Aku Korhosen tie 2, Helsinki. Huom: Ulko-ovella on sisäänkäyntiä varten päivystys vain kello 17.15 saakka!

Tilaisuuden ohjelmana on tutustuminen Veikkauksen uusiin toimitiloihin sekä yhtiön edustajan alustus aiheesta ”Rahapelitoiminta murroksessa”.

Asiakeskustelun jälkeen siirrytään vapaamuotoisempaan seurusteluun ja nauttimaan Veikkauksen tunnetusta vieraanvaraisuudesta. Urheiluoikeuden yhdistyksen jäsenet tervetuloa!