Tilaisuudet

Jäsentilaisuus yleisurheilun testosteronirajoista 27.5.2019

Yhdistyksen kevään toinen jäsentilaisuus järjestetään maanantaina 27.5.2019 kello 17.00 aiheesta ”testosteronirajat naisten yleisurheilussa”. Aiheesta alustaa kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n hallituksen jäsen Antti Pihlakoski.

Tilaisuus järjestetään Asianajotoimisto Castren & Snellmanin vieraana osoitteessa Eteläesplanadi 14, Helsinki. Yhdistyksen jäsenet tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Syksyn ensimmäinen jäsentilaisuus alustavasti 14.9.2019

Hallitus valmistelee syksyn ensimmäistä jäsentilaisuutta lauantaina 14.9.2019 Helsingissä Hartwall Areenalla pidettävän suuren eSports-tapahtuman yhteyteen. Lisätietoja tilaisuudesta elokuun lopulla.

Urheiluoikeuden pohjoismainen seminaari 15.-16.11.2019 Tukholmassa

Svensk Idrottsjuridisk Förening on ilmoittanut, että yhdistys järjestää perinteisen urheiluoikeuden pohjoismaisen seminaarin 15.-16.11.2019 Bosönin urheiluopistolla Tukholmassa. Kannattaa pistää päivämäärä kalenteriin, lisätietoja seminaarista saadaan vuoden edetessä.