Tilaisuudet

Opintomatka Tokioon peruttu, tilalle suunnitellaan opintomatkaa Prahaan

Yhdistyksen hallitus on päättänyt perua alun perin huhtikuulle 2020 suunnitellun opintomatkan Tokioon. Koronarajoitukset Japanissa eivät vieläkään ole hellittäneet, joten matka on päätetty perua ja etsiä tilalle jokin eurooppalainen matkakohde.

Hallitus on alustavasti päättänyt matkakohteeksi Prahan ja siellä järjestettävät koripallon EM-kisat. Matkan ajankohta olisi 1.-4.9.2022. Ohjelmaan kuuluisi kaksi Suomen ottelua alkulohkovaiheessa sekä urheiluoikeuteen liittyvää asiaohjelmaa paikallisten isäntien opastuksella.

Matkan ilmoittautumisohjeet julkaistaan toukokuun aikana, kun hallitus on ensin tehnyt lopullisen päätöksen matkan toteuttamisesta ja osallistumisehdoista.

Pohjoismainen seminaari Kööpenhaminassa 28.-29.10.2022

Tanskan urheiluoikeuden yhdistys on ilmoittanut, että seuraava urheiluoikeuden pohjoismainen seminaari järjestetään Kööpenhaminassa 28.-29.10.2022.

Seminaaripaikkana toimii hotelli ja konferenssikeskus DGI Byen ("DGI City"), joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kööpenhaminan keskusrautatieasemalta.

Seminaarin yhtenä pääaiheena on "Alaikäisten suojelu urheilussa".

Järjestäjät ovat luvanneet tarkempaa tietoa seminaarista kevään aikana.