Tilaisuudet

Pikkujoulu keskiviikkona 4.12.2019

Yhdistyksen perinteinen pikkujoulu järjestetään keskiviikkona 4.12.2019 kello 17 Veikkaus Oy:n edustustiloissa Pohjoisesplanadi 27 C, 5. kerros, Helsinki.

Tilaisuuden alustajana toimii Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen SUEKin pääsihteeri Teemu Japisson. Alustuksen teemana on SUEKin toiminta erityisesti dopingvalvonnan ulkopuolisten asioiden osalta (häirintätutkimukset y.m.) sekä SUEKin toimialaan liittyvät ajankohtaiset asiat.

Urheiluoikeuden pohjoismainen seminaari 15.-16.11.2019 Tukholmassa

Svensk Idrottsjuridisk Förening järjestää perinteisen urheiluoikeuden pohjoismaisen seminaarin 15.-16.11.2019 Bosönin urheiluopistolla Tukholmassa. Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että jokainen seminaariin osallistuva yhdistyksen jäsen saa 300 euron tuen osallistumiskustannuksiinsa.

Jäsenten tulee hoitaa omat matkajärjestelynsä ja ilmoittautuminen seminaariin itsenäisesti. Tuki maksetaan pyynnöstä jälkikäteen niille jäsenille, jotka ovat olleet paikan päällä.

Seminaarin nettisivu löytyy täältä:

Opintomatka Japaniin suunnitteilla huhtikuulle 2020

Yhdistyksen hallitus selvittelee parhaillaan mahdollisuutta järjestää keväällä 2020 opintomatka Japaniin. Matkan ajankohta olisi huhtikuun puoliväli. Lisätietoja asiasta ennen vuodenvaihdetta.